The passion of living by Beks


Beks Vught is een familiebedrijf, waar kennis en kunde al meer dan 85 jaar van vader op zonen is overgedragen. Beks Vught vindt het een uitdaging om samen met u een harmonie te creëren tussen diverse woonstijlen in de exclusieve topmerken. Dit is mogelijk gezien ons eigentijds assortiment met o.a. meubelen, woningstoffering, verlichting en accessoires. Samen met onze medewerkers staan wij garant voor uitstekende kwaliteit en service waardoor onze klanttevredenheid hoog is.

Onze meubelcollectie bestaat voornamelijk uit handgemaakte exemplaren. De fabrikanten waar wij mee samenwerken, bieden ons de mogelijkheid om een exclusief product te leveren. Om tegemoet te komen aan de wensen van de klant is het vaak mogelijk dit aan te passen op kleur, afwerking en/of maat.

Tevens is de keuze van de bekleding naar wens in te vullen, zowel met leder als textiel, luxe met persoonlijk comfort. Naast de uitgebreide meubelcollectie hebben wij eenomvangrijke stoffen collectie. Uit deze collectie van meubel- en gordijn-stoffen zijn de mooiste combinaties te creëren. Dit alles is te vinden in onze stoffen afdeling.

Door ons vakkundig allround personeel wordt uw woningstoffering verzorgd. Uw gordijnen, transgarantgordijnen en vitrages kunnen geheel naar uw wensen op ons eigen gordijnatelier handmatig worden vervaardigd. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor vloerbedekkingen en wand afwerkingen, waarmee we geraffineerde effecten kunnen bereiken, in de vorm van borderranden, lopers en kleedeffecten. Ook voor herstoffering van uw bestaande zitelementen kunt u bij ons terecht. Al uw meubelen worden in eigen huis voor u gestoffeerd en gerepareerd, zodat de fauteuil, eetkamerstoel of bank weer geschikt is voor het volgende decennium.

Het Beks Team

DE GESCHIEDENIS VAN BEKS VUGHT

DE GESCHIEDENIS VAN FAMILIE BEDRIJF
Beks Vught

1934

Start van een  stoffeerderij door de Dhr. TH Beks aan de Loonsebaan in Vught.

1963

Dhr. N. en Mw. P. Beks openen 20 m² winkelruimte aan de Theresialaan te Vught voor de verkoop van oa. vloerbedekking, stoffen, dekens, klein meubelen en matrassen.

1966

Verhuizing naar de Helvoirtseweg, naar een winkelpand met 100 m², waar ook meubelen, gordijnstoffen, fournituren en serviezen aan het assortiment worden toegevoegd.

1982

Verhuizing naar de Dorpsstraat 3, het huidige winkelpand waar de beschikking is over 450 m² winkelruimte. De collectie meubels wordt uitgebreid en exclusiever. Mw. P. Beks start na studie, met de binnenhuisarchitectuur.

1992

Verbouwing pand Dorpsstraat, vergroting van winkelruimte naar 650 m². De boven etage wordt bij de verkoopruimte gevoegd.

2001

Overname van Beks Binnenhuisontwerpers door de zonen Eric en Patrick Beks. Beide zijn allround Binnenhuisontwerpers.

2009

Jubileum 75 jarig bestaan als exclusief inrichtingsbedrijf. Dit wordt gevierd met de klanten en werknemers van 27 tot 29 maart.

2014

Jubileum van 80 jaar Beks Vught

2019

Jubileum van 85 jaar Beks

2020

Beks Binnenhuisontwerpers wordt Beks Vught.

2024

In maart vieren wij ons 90 jarig bestaan.